Draviet, partners

 Home / partners

De partners van Draviet Stables


Samenwerking als krachtige motor van de toekomst van Draviet Stables.


Om een gezonde groei van Draviet Stables te kunnen realiseren werken we samen met betrouwbare en deskundige partners. Of het nu gaat om de training van onze koerspaarden of het ter dekking stellen van onze hengst Marco di Jesolo. Draviet Stables kiest altijd voor de beste partners in onze tak van sport.

 

Voor het trainen van onze koerspaarden hebben we gekozen voor de top van Nederland. Arnold Mollema en Hugo Langeweg hebben een schat aan ervaring en wonnen grote koersen in binnen- en buitenland. Paul Hagoort viert momenteel successen. Hij is de "rising star" in de internationale drafsport. Daarnaast worden onze dravers getraind door Cees Kamminga, Patrick de Haan en de Nederlands kampioen bij de trainers, Jeroen Engwerda.

 

Voor voor het management van onze dekhengst Marco di Jesolo is Henk Prakken onze vaste partner. Zijn kennis en toewijding zorgt er voor dat de partners van Marco di Jesolo zich thuis voelen en de hengst een hoog drachtigheidspercentage scoort.

 

Op het gebied van de fokkerij maakten we ook gebruik van de inzichten van Bas Schwarz die in Nederland algemeen wordt erkend als fokkerij-deskundige. Zijn advies en begeleiding bij de aankoop van onze Amerikaanse merries, Grammy Award, Over the Border en Junior Miss was destijds onontbeerlijk. Bas Schwarz trad ook op als adviseurs bij de keuze van het vaderschap voor onze koerspaarden Go Follow Draviet, Gaia Draviet, Gogo Katy Draviet en Griffith Draviet